Netwerken op de fiets

 

Neem je klanten mee op de fiets en je krijgt gegarandeerd hun volle aandacht. Je levert samen een sportieve inspanning en je deelt een bureau in de buitenlucht. De fiets is een ideale plek om te netwerken. Zeker als je de rit, plus alles wat ervoor en erna komt, niet hoeft te organiseren.

Elke klant is anders, dus daarom werkt Bidong altijd op maat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijzonder VIP-pakket tijdens de klassiekers? Of de Ronde van Vlaanderen rijden, maar dan niét met tienduizend man maar bijvoorbeeld in het gezelschap van een prof of ex profrenner? Al uw klanten in dezelfde uitrusting van uw bedrijf, enz...

TEAMBUILDEN OP DE FIETS

Heb je sportieve medewerkers? Koppel dan eens het nuttige aan het aangename. Schakel de KMO-portefeuille in voor een opleiding in de voormiddag, en Bidong staat om twaalf uur klaar met een lunch. En met een pracht van een namiddagrit, aan een sportief maar haalbaar tempo. Nu primeert het groepsgevoel. En onderweg leer je je medewerkers op een totaal andere manier kennen. Stel dat ze in waaiers leren rijden? Kun je je een betere vorm van teambuilding voorstellen? Of een ex wereldkampioen die met het truitje van uw bedrijf samen een fietstocht doet.

Bidong regelt de route, de bevoorrading, sportieve ondersteuning, een volgwagen, een begeleider op de fiets, een mecanicien… Alles, eigenlijk. En altijd op maat. Voor vijf, vijftig, of meer dan 200 bijvoorbeeld.