Fietsevents op maat

 

Wat als fietsen louter fun was, zonder gedoe? Op reis gaan met je maten of familie, en je hoeft zelf niks te organiseren. Wéten dat je vanaf dag één in de pedalen kunt klikken, dat je op geweldige plaatsen zult fietsen, dat er een coach meefietst die de weg kent en weet wat iedereen in de groep aankan? Dat zijn de fietsevents van Bidong.

EEN INTENSE VAKANTIE 

Bidong begeleidt fietsreizen op maat, voor jou en je maten. We stippelen machtige en verrassende ritten uit. Dat hoef je dus niet meer zelf te doen. En we fietsen liever op kennis dan op gps. Zo helpen we je meteen alles uit je trip te halen, vanaf het vertrek in België tot wanneer je terug thuis bent. Transport, logies, eten... We plannen alles in jouw plaats maar altijd in overleg, Het is tenslotte jouw reis.

We passen elke rit aan het niveau van de groep aan, want het moet voor iedereen een mooie mix worden tussen inspannen en ontspannen. We laveren tussen tarwe en lavendel, trekken het op een lint, of draaien rond in waaiers. We serveren kuitenbijters voor doorbijters met een klein verzet en zin in groot vertier. We verzetten bergen en gooien de remmen los. Letterlijk én figuurlijk. En na het klimmen en het dalen volgt het chillen.

Een fietsvakantie draait om fietsen. En om fun.

Bekijk hieronder enkele van onze fiets events met Bidong.

 

 

 

Bidong - fietsvakanties

De Bidong fietsevents

Bekijk hier enkele van onze onvergetelijke fietsevents en vakanties