Over Bidong

Het belangrijkste voorwerp op je fiets? Dat is je bidong*. Je kunt geen halfuur zonder. Dat is wat wij willen zijn voor onze klanten.

Hoe doen we dat ? We bieden ondersteuning in de ruimste zin van het woord. En dat is heel ruim. De mooiste parcours uitstippelen, logies voorzien, volgwagens met bevoorrading en reservewielen, transport van de fietsen, het culinaire luik, business events, teambuilding, VIP-formules in elkaar steken, enzovoort. Het is allemaal op maat. En het zit allemaal in onze bidong.

(*) drinkpul in het mooi Vlaams

 

WIE IS BRAM BIDONG?

Zijn echte naam is Bram Verfaillie, zijn alter ego heet Bidong. Als kind was hij al zot van de koers. Zijn dooppeter gaf hem op z’n 14de een oude koersfiets met schoenhaken en versnellingen op de buis. Voor hij het wist, was hij coureur. Bij de jongeren, welteverstaan. 

Maar er moest ook worden gewerkt, dus startte Bram een tegelbedrijf. Intussen bleef hij wel stevig in het zadel: zes keer La Marmotte, Vaujany, 3 Ballons, meerdaagse etappewedstrijden, individuele en ploegen tijdritten...

Hij had toen ook al een paar fietsreizen georganiseerd voor vrienden. Naar Reims, de Vogezen, Alpen… Maar toen hij als klant meeging op een fietsstage kreeg het beestje hem pas echt te pakken. Hij had z’n roeping gevonden en ging bij diezelfde organisatie als begeleider aan de slag. 

Mensen over hindernissen helpen, ze bijstaan, en dan dat gelukzalige gevoel ervaren als iemand boven zichzelf was uitgestegen… Het sportieve is fantastisch, maar fietsen kan ook emoties oproepen. Je hebt mensen die fietsen voor een goed doel, een overleden vriend of familielid… Op de fiets worden verhalen gedeeld. Bram Verfaillie wás al verslaafd aan de fiets. Nu raakte hij ook nog eens verslaafd aan die verhalen. 

En zo is hij Bram Bidong geworden.

 

Bidong Fietsvakantie Fietstransport